Кремъл разсея спекулациите около от обичайно активните му медийни изяви. В

...
Кремъл разсея спекулациите около от обичайно активните му медийни изяви. В
Коментари Харесай

Сергей Шойгу се появи на видеоконферентна връзка в Кремъл

Кремъл разсея спекулациите към от всекидневно дейните му медийни изяви. 

В четвъртък Шойгу беше показан от кремълската пресслужба като участник във видеоконферентна среща на Съвета за сигурност, управителен от Владимир Путин. 

Министърът не се беше появявал нито в Кремъл, нито на други обществени места от 11 март 2022 година, което съветските медии регистрират като извънредно държание от негова страна даже за интервала на войната в Украйна. 

Шойгу не е правил изказвания пред медиите и на 24 март без значение от появяването си на монитора на Путин. 

Самото видео беше публикувано от РИА Новости без тон. Клипът беше оповестен в този тип с спиране на ефира на държавния канал " Россия 24 ". 

Эфир России 24 специально прервали на 30 секунд, чтобы без звука показать якобы сегодняшнее съвещание Совбеза. РИА утверждает, что Шойгу находится в левом верхнем углу экрана перед Путиным, где в самом начале что-то происходит с камерой
— Mikhail Zelenskiy (@zelenskiy_m)
Бункерный провёл совещание. Даже Шойгу посочили.
— Торси.... (@Torsy_2)
От името на Шойгу реши да приказва прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков. 

По думите му, 66-годишният министър на защитата е докладвал на Путин за хода на военните дейности в Украйна и за " напъните по оказване на помощ на популацията ". 

" Министърът на защитата в този момент има доста грижи, както разбирате. Тече специфична военна интервенция. Разбира се, в този момент не е време за медийни интензивности. Това е изцяло разбираемо ", изяснява Песков. 

Той нито удостоверява, нито отхвърля неофициалната информация в уеб страницата " Агентство ", че Сергей Шойгу има здравословни проблеми, които са наложили краткотрайното му отдръпване от обществени изяви. 

" Не би трябвало да слушате изданието " Агентство ", обръщайте се към Министерството на защитата ", е неговият отговор, представен от съветските медии.  
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР